Pravila in cene dostave

Osnovni stroški obdelave naročila in dostave ali prevzema enega izdelka na naslovu v Sloveniji med 8. in 16. uro znašajo 3,50 €.

V Galeriji Kozolec nudimo vrsto različnih kombinacij načinov dostave in plačil za različne izdelke, zato se celotni stroški lahko razlikujejo. Izbirate lahko med naslednjimi načini dostave:

  • dostava na izbrani naslov- po pošti
  • osebni prevzem v okolici Trebnjega in Sevnice- po dogovoru

DOBAVNI ROK IN ČAS DOSTAVE

Priprave za dostavo oziroma izdelavo vašega naročila stečejo takoj, ko prejmete elektronsko obvestilo, da je vaše naročilo v izvedbi.

Pri izbiri opcije plačila na naš transakcijski račun bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu sredstev na naš transakcijski račun. V ta namen bomo preverjali prilive na transakcijski račun podjetja. Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 9. uri po prejemu potrdila o plačilu.
Lahko se zgodi, da je izdelek, ki ste ga naročili, pravkar pošel in ga ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o predvidenem novem roku dobave obvestili preko elektronske pošte.
Upoštevajte, da je za dostavo pošiljke prav tako potreben določen čas. V Sloveniji čas dostave za večino pošiljk znaša en dan, pri čemer pa se le ta lahko zaradi različnih vzrokov na katere ne moremo vplivati, (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti, …) podaljša.

Skladno z zakonodajo je formalno sklenjena pogodba, ko se potrošnik strinja s splošnimi pogoji prodaje in mu prodajalec po naročilu pošlje potrditev prejema naročila. Svojo obveznost iz prodajne pogodbe mora prodajalec izpolniti najkasneje v 30 dneh od sklenitve pogodbe, če se ni sam zavezal storitve opraviti prej.

OSEBNI PREVZEM

Ta način priporočamo vsem, ki jim je to enostavnejše, hitrejše, pri roki ali spotoma. Oddajte naročilo preko spleta in ga prevzemite na dogovorjeni lokaciji v okolici Trebnjega in Sevnice. V kolikor naročila ne boste prevzeli v roku treh delovnih dni po prejemu obvestila, da je izdelek pripravljen za izdajo, bomo prednaročilo stornirali.