Plačilni pogoji

Nudimo vrsto različnih kombinacij načinov dostave in plačil za različne izdelke:

  • plačilo po povzetju z gotovino (dostava po Pošti)
  • plačilo z gotovino ob prevzemu pri nas (osebni prevzem)
  • plačilo s predhodnim nakazilom (dostava, osebni prevzem)
  • plačilo po računu (dostava, osebni prevzem)

Pošta Slovenije in banke uporabnikom za vsako plačilo obračunajo provizijo skladno s svojim cenikom. Ti stroški niso upoštevani v cenah naših izdelkov in storitev. V postopku naročila se dogovorimo med načini plačila, ki so skladni z izbranimi izdelki, načinom dostave ter vrsto kupca. Priporočamo nakup s predhodnim plačilom, ki ga lahko najceneje izvedete preko vaše banke.

Kupcem omogočamo nakupe z različnimi rednimi in promocijskimi popusti. Pri nakupu se popusti ne seštevajo.

 

PLAČILO PO POVZETJU Z GOTOVINO

V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, lahko plačate le z gotovino. Zato morate biti ob prevzemu prisotni in imeti dovolj gotovine za plačilo kupnine. Če boste v času dostave kljub temu odsotni, lahko kasneje naročeno pošiljko dvignete in plačate na najbližji pošti.
Vkolikor pošiljke ne boste prevzeli in jo bo dostavna služba vrnila na naše stroške k nam, vam bomo zaračunali stroške v višini 10,00 €.

 

PLAČILO Z GOTOVINO OB PREVZEMU in PLAČILO Z GOTOVINO NA MESTU PREVZEMA BLAGA

Če se odločite za prednaročilo, lahko nakup oz. prevzem izvedete na predhodno dogovorjenem mestu in ob tem kupnino v celoti poravnate z gotovino.

 

PLAČILO S PREDHODNJIM NAKAZILOM

Priporočamo kot cenovno najugodnejši način plačila! Naročeno blago lahko na vaši banki ali spletni banki plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja Galerija Kozolec, Damjan Popelar, osebno dopolnilno delo.  TRR: IBAN SI56 0237 9205 7409 988    (NLB d.d.). Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila ali predračuna potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu obvezno navedite namen plačila in nam tako omogočite, da transakcijo primerno knjižimo. S tem si boste zagotovili hitrejšo izvedbo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate, da prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil na naš račun, tako da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zalog v času oddaje naročila.

 

PLAČILO PO RAČUNU
Nakup s plačilom po računu v dogovorjenem roku omogočamo dolgoročnim partnerjem Galerije Kozolec ter organizacijam javne in lokalne uprave, ki se izkažejo kot redni plačniki. Rok plačila teče od dneva odpreme pošiljke.